Follow:
#Nerdy

Harley Quinn budget cosplay outfit

Hello Puddin’

Recent gooide ik heel mooi mijn Harley Quinn cosplay op Instagram. Ik werd heel snel Insta-famous met dik 43 likes, wat natuurlijk niet zoveel voorstelt. Maar ik kreeg wel een aantal lieve comments en dus kwam ik tot de conclusie dat ik hier een leuk artikel over ging schrijven. Natuurlijk niet een zelf-geilend artikel over hoe leuk ik uitzie met twee kleuren oogschaduw. Maar hoe jij ook deze cosplay kan doen op een budget want daar kreeg ik enorm veel vragen over. Dus vandaag een artikel met alle dingen die ik heb gebruikt [waaronder de netpanty and booty shorts die niet op de foto staan, ik bespaar jullie nog even mijn billen.]  Ik also Limburger ben mij al aan het voorbereiden op heel veel Harley Quinn’s, dan zal ik deze outfit ook niet rocken maar wat anders. Maar voor Halloween kunnen jullie mij door de straten zien huppelen als Suicide Squad’s eigen Harley Quinn. Gezien Harleen Quinzel toch wel 1 van mijn favoriete karakters is.  Dus ja, lees even verder!

 

 

Harley Quinn

Alles van deze outfit komt van Aliexpress [behalve het shirt] als we praten over kleding en haar. Een super goede site want alles is hier he goedkoopste te vinden en je kan betalen met Ideal en Paypal.  Dit is mijn Daddy’s lill monster shirt van Large. Mijn versie is heel clean want ik draag het shirt ook buiten de cosplay, wil je iets authentieks dan is deze versie en en deze een goede optie. Wil je een goedkopere versie dan van Large genoeg versies op Aliexpress en eBay. Maar ik persoonlijk heb gekozen voor Large omdat ik het kwalitatief beter vind, het is een super leuk shirt buiten cosplay.

 

De armbandjes heb ik nog niet binnen want eerlijk is eerlijk, ik vond ze eigenlijk wat duur maar uiteindelijk heb ik ze toch gekocht bij deze verkoper  want ze zijn toch eigenlijk heel erg stoer. Ik bedoel het paars leer met grote gouden letters is toch wel een mooi onderdeel van Harley Quinn haar kostuum. De ketting met puddin’ erop is ook schitterend, 1 van mijn favoriete stukken maar er is ook deze versie die net een beetje mooier is. Deze handschoen heb ik ook gekocht maar moet nog binnen komen, het kost niks en ziet goed uit. Het stuk waar de meeste mensen naar vragen, om smeken, om lusten….het jasje. Goede kwaliteit, ik raad wel aan om 1 maat groter te bestellen. Het broekje moet je 1 maat kleiner kopen. Iedere fishnet stocking is goed. Heb je half lang haar raad ik je aan om te kijken voor goedkope extensions.

Ik hou ervan, heerlijk deze outfit. Wat vind jij?
♥ Denna

Share:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply