Follow:
Geen categorie

Max factor max effect giant lip pencil in Intense Plum Max factor max effect giant lip pencil in Intense Plum

The Max factor Max effect, giant lip pencil in intense plum is my newest lip product. I think giant lip pencils are amazing because they are so easy to apply and I feel they are more precise then lipsticks. I tend to take these kind of pencils with me, easy for on the go. Also I felt like plum shades have been trending. I really prefer a good dark color over a nude shade at the moment, I also feel like a dark shade fits my style better but I do know that this might be a tad to much for many people or should I say intense. Still I assure you the swatches are worth checking out, you might linkt this shade of lip pencil much more then you think.

De Max factor Max effect, giant lip pencil in intense plum is mijn nieuwste lipproduct. Ik persoonlijk ben enorm fan van grote lip potloden want ze zijn heel makkelijk en precies te gebruik. Dit product neem ik vaak met me mee, ik gooi het vaak in mijn make-up tasje voor onderweg. Plum is al een tijdje een trend en mijn eigen voorkeur gaat op dit moment ook uit naar wat donkerdere tinten in plaats van nude. Ik denk ook dat de donkere kleuren beter bij mijn stijl past maar ik weet dat veel mensen dit ook teveel vinden.

I bought this pencil quite recently, it was a spur of the moment buy like most of my make-up purchases are. I had no idea what color this was till I read that it was named intensly plum.  If I had to describe this I would say this is a very dark red with a purple tone to it. The color a plum. The pencil itself is a jumbo pencil, one of my favorite kind of products because it is easy to apply. You can slightly overdraw your lips, if you are like me. And most of the times it looks really good because you can work precise.

When applied it reminds me of crayon, it somehow feels very similar like texture but after being on the lips for a few minutes it feel normal. Like a lipstick should. This is not super staying or long lasting, you drink a glass of water and you eat a salad and this product is gone. It does fade very nicely, on a sidenote. This max factor pencil is the perfect product for a vamp lip.  As you can see bellow, up-close it does not look as pretty as full-face.  Also I really like how this looks outside, as you can see at the bottom picture. The moment the sun hits this, the plum really shows.

I found two listings for this product, one on eBay and one at Priceline. Sadly enough this color is being discontinued because I also found mine in a discount bin.

Priceline $9.95
eBay $11.90

What do you think about this kind of shade? To harsh or just great?
♥ Denna

Ik heb dit potlood recent gekocht, het was een grijp en betaal aankoop. Geen swatches en geen gegoogle naar swatches. Ik wist niet eens dat dit een plum/pruim kleur was. Maar het is zoals een pruim hoort te zijn, een dieprode kleur met een hint van paars. Het potlood is een jumbo potlood, 1 van mijn favoriete als het gaat over lip potloden. Het is in mijn optiek makkelijker om op te doen dan een normale lipstick, omdat de punt makkelijker werkt. Het nadeel hiervan is wel dat je hem moet slijpen wat je natuurlijk niet met een normale lippenstift hebt.

Als ik deze opdoe doet me dit denken aan wasco, de textuur lijkt hier gewoon op en dat vind ik heel jammer. Na een paar minuten is het gewoon goed en lijkt het op normale lipstick structuur. Dit is niet een lip potlood wat lang blijft zitten, neem een glas wat er een grote salade en bijna alles is van je lippen. Het does wel heel mooi afslijten gedurende de dag. Het is een mooi product vind ik zelf, als ik kijk naar de swatches vind ik het bij een fullface goed uitzien maar close-up zie ik toch dat de structuur niet zo geweldig is. Wel vind ik het effect en de kleur heel mooi, de onderste foto is gemaakt in de zon en daar zie je kleur heel goed.

Ik heb twee verkopers gevonden voor dit lip potlood. Hij is alleen te vinden op eBay en op priceline en natuurlijk in winkels. Maar als je deze kleur wilt moet je goed zoeken want ik vond hem in een sale bak, wat aangeeft dat hij uit de collectie gaat.

Priceline $9.95
eBay $11.90

Wat vind je van deze kleur? Mooi of toch wat te heftig?
♥ Denna

Priceline $9.95
eBay $11.90

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply vanessa

  Mooi kleurtje! staat je goed

  http://www.goldandurban.blogspot.com

  22 mei 2015 at 10:13
  • Reply Denna

   Dankjewel! Heel erg lief van je

   24 mei 2015 at 18:44

  Leave a Reply